Medium Linkbuilding Pakket

Medium Linkbuilding Pakket

Prijs: 250,- excl. btw.
- 20 bulklinks. Deze links komen alle van Nederlandstalige websites en zullen u ook bezoekers opleveren, deze links zijn vrij algemeneen en maken deel van een natuurlijk linkprofiel. Deze links zijn dofollow.
- Klein Startpaginavariant Linkwheel, met 10 pagina’s. Een linkwheel zijn een aantal pagina’s dat behalve met de doelpagina ook onderling verbonden zijn, zoals in een wiel zijn er niet allen spaken, maar vebindt het wiel zelf onderling ook de spaken.
- 10 startpagina(varianten) aanmeldingen. Wij melden uw site aan bij 5 door ons gekozen startpagina’s die goed en relevant zijn voor uw site. Wij zullen ons uiterste best doen uw link hier geplaatst te krijgen, plaatsing kan echter niet gegarandeerd worden.
- 10 relevante links. Deze links staan in een door ons geschreven tekst van ongeveer 400 woorden, gebouwd om uw zoekwoord(en) heen. Deze links zijn erg relevant en helpen dus sterk bij een goede positie. Deze links zijn dofollow. Doordat deze links hyper-relevant zijn ligt de prijs van dit pakket hoger dan sommige concurrenten voor een dergelijke hoeveelheid links vragen. Onze kwaliteit en dus ook resultaat ligt echter ook vele malen hoger.
Extra’s en Korting. Voorafgaand aan de levering van het pakket zullen wij een zogenoemd “nulmeting” houden van uw posities. Op basis hiervan kunnen wij na verloop van tijd rapporteren over de resultaten van onze backlink campagne. Wanneer u zelf uw teksten schrijft voor de relevante links kunnen wij u een korting van 5,- euro (excl. btw.) geven per relevante link binnen het pakket. Uw teksten dienen echter wel in goed Nederland en zonder spelfouten aangeleverd te worden, vervolgens zullen wij een kleine optimalisatie van de tekst doen en deze vervolgens online zetten.
linkbuilding pakket bestellen meer informatie linkbuilding pakketten