Uitgebreid Linkbuilding Pakket

Uitgebreid Linkbuilding Pakket

Prijs: 450,- excl. btw.

Plaatsing: 2-6 weken

Resultaat na: 3-10 weken

- 20 bulklinks. Deze links komen alle van Nederlandstalige websites en zullen u ook bezoekers opleveren, deze links zijn vrij algemeneen en maken deel van een natuurlijk linkprofiel. Deze links zijn dofollow.
- 20 startpagina(varianten) aanmeldingen. Wij melden uw site aan bij 5 door ons gekozen startpagina’s die goed en relevant zijn voor uw site. Wij zullen ons uiterste best doen uw link hier geplaatst te krijgen, plaatsing kan echter niet gegarandeerd worden.
- 5 Autoriteitslinks. Dit zijn links van reeds bestaande pagina’s die autoriteit/PageRank hebben binnen uw niche. Vaak moet er betaald worden voor het verkrijgen van dergelijke links, dit zit in de prijs van dit pakket verwerkt.
- 15 relevante links. Deze links staan in een door ons geschreven tekst van ongeveer 400 woorden, gebouwd om uw zoekwoord(en) heen. Deze links zijn erg relevant en helpen dus sterk bij een goede positie. Deze links zijn dofollow. Doordat deze links hyper-relevant zijn ligt de prijs van dit pakket hoger dan sommige concurrenten voor een dergelijke hoeveelheid links vragen. Onze kwaliteit en dus ook resultaat ligt echter ook vele malen hoger.
Extra’s en Kortingen. Voorafgaand aan de levering van het pakket zullen wij een zogenoemd “nulmeting” houden van uw posities. Op basis hiervan kunnen wij na verloop van tijd rapporteren over de resultaten van onze backlink campagne. Wanneer u zelf uw teksten schrijft voor de relevante links kunnen wij u een korting van 5,- euro (excl. btw.) geven per relevante link binnen het pakket. Uw teksten dienen echter wel in goed Nederland en zonder spelfouten aangeleverd te worden, vervolgens zullen wij een kleine optimalisatie van de tekst doen en deze vervolgens online zetten.
linkbuilding pakket bestellen meer informatie linkbuilding pakketten