Online Reputatiemanagement

Een goede reputatie is voor u belangrijk, dat begrijpen wij als geen ander. Onjuiste, onvolledige of negatieve berichtgeving kan ten koste gaan van uw goede naam en/of die van uw bedrijf. Wij helpen u het heft in eigen handen te nemen en uw goede naam te herstellen op het internet. Met online reputatiemanagement gaan wij voor u aan de slag om de negatieve berichten op de eerste pagina van Google naar beneden te drukken met neutrale/positieve content.

Wij hebben een jarenlange ervaring met online reputatiemanagement en het opschonen van zoekresultaten voor zowel priv├ę-personen als voor bedrijven. Hierbij gaan wij zeer discreet te werk en stellen wij samen met de persoon of het bedrijf in kwestie een plan van aanpak op, gecombineerd met “best-practices” om negatieve berichtgeving op de eerste pagina van Google in de toekomst te kunnen voorkomen.

Wij kunnen u ook helpen met de recente “Right To Be Forgotten” uitspraak waarbij individuen in sommige gevallen recht hebben om resultaten die zij als negatief ervaren verwijderd kunnen krijgen in Google. Hier zijn echter wel enkele haken en ogen aan verbonden, wij gebruiken graag onze ervaring om u bij te staan in dit proces.

Gezien de aard van het werk kunnen we u hier geen voorbeeld geven van campagnes waar wij voor onze klanten een positief resultaat hebben behaald. Wanneer u echter geïnteresseerd bent in reputatiemanagement, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen, discretie gegarandeerd!