Over MediaMaze

MediaMaze is opgericht door Willem van Lynden. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van online reputatiemanagement is hij gekwalificeerd om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te beschermen of te herstellen. Samen met het team van MediaMaze helpt hij onjuiste, onvolledige of negatieve berichtgevingen op de eerste pagina van Google te vervangen voor positieve/neutrale content. Daarnaast zet hij zich in voor particulieren en bedrijven, die online een positieve indruk willen achterlaten om zo meer klanten te werven en betrouwbaarder over te komen.

Willem van Lynden (Oprichter)

“Een goede reputatie is al eeuwenlang een vereiste voor succes. Door de digitalisering wordt uw reputatie ook online bepaald en gecheckt en hierdoor wordt uw online reputatie steeds belangrijker. Mijn passie is dan ook om professionals te helpen hun online imago te optimaliseren.”

Na het afronden van zijn master International Economics aan de universiteit van Rotterdam, heeft Willem het bedrijf MediaMaze opgericht. Willem is een entrepreneur in hart en nieren en het is daarom ook geen verrassing dat hij zijn eigen bedrijf is gestart. “Innovatie” draagt hij hoog in het vaandel en als het op ondernemen aankomt kunnen wij nog veel van Willem verwachten. Door zijn passie voor ondernemen en innovatie zal MediaMaze zich blijven ontwikkelen en zal hij samen met zijn team altijd opzoek gaan naar de ‘best practices’ om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te verbeteren.