Over ons

MediaMaze is een mediabureau dat weet dat het beter kan. Door de grote informatiekloof tussen de aanbieder en afnemer van diensten binnen onze branche zijn er teveel bedrijven die gebakken lucht verkopen. Zo willen wij niet werken en daarom zijn wij zo transparant mogelijk tegenover onze klanten. Wij leggen u net zolang uit hoe alles werkt totdat u begrijpt wat wij doen en waarom wij dit doen. Hoewel het door de aard van het werk en externe omstandigheden soms moeilijk kan zijn om resultaten duidelijk inzichtelijk te maken, geven wij u regelmatig updates van de door ons verrichte werkzaamheden.

vijzelgracht 53

U kunt ons altijd benaderen voor meer informatie over de diensten die u bij ons afneemt, maar ook over diensten die u bij een ander afneemt. Wanneer u niet tevreden bent met uw huidige SEO aanbieders dan kunt u ons gratis om een second-opinion vragen van de verrichte werkzaamheden.

MediaMaze is gevestigd aan de Vijzelgracht in het centrum van Amsterdam. Op dit moment werken wij met een team van full/parttimersĀ en freelance tekstschrijvers om voor u een optimaal resultaat te halen