Woordenboek & Communicatie

Hoe wij met u zullen communiceren

Wij maken u een belofte goed met u te zullen communiceren, wij vinden dit enorm belangrijk! Wij beloven u daarom dat wanneer u de volgende werkdag nog geen antwoord hebt gekregen op uw vraag, wij u een cadeau aanbieden. U kunt dan bijvoorbeeld gratis van ons een extra bouwsteen voor uw site of een mini linkbuilding pakket krijgen.
Daarnaast zullen wij niet in vaktaal praten. Wij zullen altijd alles zo eenvoudig mogelijk proberen uit te leggen, ook al duurt het dan wat langer! Soms is het gebruik van een vakterm helaas onvermijdelijk. Wij leggen u die termen dan graag uit, daarnaast kunt u in het woordenboek hieronder alle (en dat zijn er echt niet veel!) vaktermen op deze site vast uitgelegd krijgen.

Woordenboek

CMS. Content Management Systeem. Dit is een platform waarbij u makkelijk uw eigen website kunt beheren. En met makkelijk bedoelen we makkelijk! U hebt hiervoor geen enkele kennis van websites nodig en kunt binnen een uurtje zelf nieuwe pagina’s aanmaken, tekst bewerken of foto’s toevoegen.

SEO. Search Engine Optimization. Vertaald betekent dit zoveel als “zoekmachine optimalisatie”, en deze vertaling dekt de lading vrij goed. SEO is dan ook het hele proces dat ervoor zorgt dat uw website optimaal gevonden wordt door de zoekmachines. In de praktijk komt dat erop neer dat u een hogere positie inneemt binnen de zoekresultaten van de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Theme. Een theme is een kant-en-klaar website uiterlijk. Deze website is ook op een theme gebaseerd. Let hierop het woord “gebaseerd”, dit wil dus niet zeggen dat de website precies is zoals de standaard versie van het theme. Hierin kunnen de kleuren worden aangepast, lettertypes veranderd worden etc. Eigenlijk kan er binnen een theme in grafisch opzicht nog alles veranderd worden. Het is een mooi uitgangspunt en werkt efficiënter dan voor elke website vanaf niks te beginnen. Daarnaast zijn er tien- zo niet honderdduizend verschillende themes, uw website is dus zeker uniek!

WordPress. WordPress is dé standaard op het gebied van CMS. Daarnaast is het voor u het meest toegankelijk en makkelijkst uitbreidbare platform voor uw website.