Over MediaMaze

Door de jarenlange ervaring op het gebied van online reputatiemanagement zijn de specialisten van MediaMaze bij uitstek gekwalificeerd om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te beschermen of te herstellen. Het team van MediaMaze helpt onjuiste, onvolledige of negatieve berichtgevingen op de eerste pagina van Google te vervangen voor positieve/neutrale content. Daarnaast zet MediaMaze zich in voor particulieren en bedrijven, die online een positieve indruk willen achterlaten om zo meer klanten te werven en betrouwbaar image te creëren.

Willem van Lynden (Oprichter)

“Een goede reputatie is al eeuwenlang een vereiste voor succes. Door de digitalisering wordt uw reputatie ook online bepaald en gecheckt en hierdoor wordt uw online reputatie steeds belangrijker. Mijn passie is dan ook om professionals te helpen hun online imago te optimaliseren.”

Na het afronden van zijn master International Economics aan de universiteit van Rotterdam, heeft Willem het bedrijf MediaMaze opgericht. “Innovatie” draagt hij hoog in het vaandel, daardoor zal MediaMaze zich blijven ontwikkelen en zal hij samen met zijn team altijd opzoek gaan naar de ‘best practices’ om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te verbeteren. Willem heef zeer veel ervaring binnen het online reputatiemanagement; tot zijn klanten rekent hij zowel bestuurders van multinationals als wraakporno-slachtoffers. Binnen het bedrijfsleven bedient Willem een breed spectrum van organisaties, van woningbouwcorporaties, tot advocatenkantoren en retailers.