skip to Main Content

Over Ons

Door de jarenlange ervaring op het gebied van online reputatiemanagement zijn de specialisten van MediaMaze bij uitstek gekwalificeerd om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te beschermen of te herstellen.

Het team van MediaMaze helpt onjuiste, onvolledige of negatieve berichtgeving op de eerste pagina van Google te verwijderen of te vervangen door positieve/neutrale content. Daarnaast zet MediaMaze zich in voor particulieren en bedrijven, die online een positieve indruk willen achterlaten om zo meer klanten te werven en een betrouwbaar imago te creëren.

Willem Van Lynden Mediamaze

Willem van Lynden (Oprichter)

“Een goede reputatie is al eeuwenlang een vereiste voor succes. Door de digitalisering wordt uw imago steeds meer online bepaald. Mijn doel is dan ook om professionals te helpen hun online imago te optimaliseren.”

Na het afronden van zijn master International Economics aan de universiteit van Rotterdam, heeft Willem van Lynden het bedrijf MediaMaze opgericht.

“Innovatie” draagt hij hoog in het vaandel, daardoor zal MediaMaze zich blijven ontwikkelen en zal hij samen met zijn team altijd op zoek gaan naar de ‘best practices’ om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te verbeteren. Willem heeft zeer veel ervaring binnen online reputatiemanagement, PR en het ‘vergeetrecht’; tot zijn klanten rekent hij zowel bestuurders van multinationals als wraakporno-slachtoffers. Binnen het bedrijfsleven bedient Willem een breed spectrum aan organisaties, van woningbouwcorporaties, tot advocatenkantoren en retailers.

Back To Top