Professionele PR & Reputatie voor de vastgoed- en bouwsector

MediaMaze helpt u naam te maken bij uw stakeholders,
waardoor u makkelijker zaken kunt doen, en meer kansen uw kant op komen.

Middels onze unieke combinatie van PR en online reputatiemanagement bouwen wij effectief en efficiënt aan het imago van uw organisatie. Uw nieuwsuitingen bereiken via de (vak)media rechtstreeks uw doelgroep, en door onze online strategie blijven deze berichten langdurig vindbaar voor uw doelgroep, terwijl de berichten ondertussen bijdragen aan uw imago. Onze combinatie van nieuwsberichten, achtergrondartikelen en profielen zorgt voor een sterk (online) imago. Dit sterke imago helpt u weer bij toekomstige relaties en media-contacten.

Er is meer nieuws dan u denkt..

Op basis van alle beschikbare online informatie en één of meerdere gesprekken verkrijgen wij een compleet beeld van uw organisatie; wie u bent, waar u voor staat, wat u doet, waarom u dat doet, etc. Vervolgens stellen wij achtergronden en algemene informatie over uw bedrijf op, onder andere voor gebruik in onze persberichten. Daarnaast zoeken wij tijdens onze gesprekken naar nieuwswaardige ontwikkelingen die wij kunnen omzetten in publiciteit.

Wij merken steevast dat bedrijven meer te melden hebben dan zij zelf denken. Naast het gebruikelijke bedrijfsnieuws zijn er vaak nieuwe projecten, samenwerkingen of mijlpalen te melden. Daarnaast kan middels opinieartikelen en interviews de publiciteit gezocht worden. Natuurlijk is niet alles geschikt voor publicatie in een landelijk dagblad, maar veel nieuws is wel relevant voor vakbladen en lokale/regionale (online) media.

Media, Achtergronden & Profielen

Voor een zo groot, en relevant, mogelijk bereik identificeren wij de mogelijkheden voor publicitaire aandacht en benaderen wij de relevante media. Dit kan in de vorm van een persbericht, maar ook in de vorm van een uitnodiging voor een gesprek over een interessant project. Wij hebben een groot netwerk binnen de bouw- en vastgoedsector en daardoor korte lijntjes met veel media.

Doordat wij bovenstaande werkzaamheden combineren met door ons geschreven en bemiddelde plaatsingen in de vorm van achtergrondartikelen en bedrijfsprofielen kunnen alle (potentiële) relaties, andere stakeholders en mediacontacten voor hun informatie terugvallen op deze publicaties

Online Impact Optimaliseren

Bij het zoeken van de publiciteit houden wij steeds nadrukkelijk de online impact van deze media in ogenschouw.  Onze aanpak hierin is uniek in Nederland.

Door te sturen op publicaties zonder paywall, die goed vindbaar zijn in zoekmachines, blijft de media-aandacht duurzaam zichtbaar. Door prominente publicaties te versterken middels extra publicaties op andere media, versterken wij de nieuwswaarde binnen zoekmachines, en daarmee de impact op het online imago van uw bedrijf.

Bouw & Vastgoed PR via MediaMaze betekent:

Focus op Online

Door onze unieke werkwijze en ervaring heeft de publiciteit een maximaal effect op het (online) imago van uw bedrijf, met alle voordelen van dien.

Positief Sneeuwbaleffect

Uw bedrijf komt in een positieve flow van media-aandacht, waarbij publicaties weer leiden tot nieuwe publicaties en meer vertrouwen vanuit de media.

Basis van Vertrouwen

Nieuwe relaties hebben, op basis van de berichtgeving, meer vertrouwen in uw bedrijf, dan zonder de berichtgeving het geval geweest zou zijn. Dit helpt de samenwerking tijdens de beginfase.

Makkelijker Contacten Leggen

Doordat er veel, en goede, informatie over u en uw bedrijf te vinden is online, hebt u geen introductie meer nodig. U kunt er op vertrouwen dat u wordt ‘gegoogeld’ en dit positief voor u uitpakt.

Meer Klanten en Partners

Door regelmatige media-aandacht wordt er door potentiële relaties aan u gedacht. U wordt vaker benaderd door mogelijke klanten en samenwerkingspartners.

Neem contact met ons op

Vraag geheel vrijblijvend, en kosteloos, een inschatting aan van de mogelijkheden voor uw bedrijf.


Of gebruik onderstaand formulier