Effectieve PR & Blijvend Online Opvallen

MIDDELS ONZE PR VALT U BLIJVEND OP BIJ KLANTEN & ANDERE STAKEHOLDERS

MediaMaze helpt u op te vallen en naam te maken bij uw klanten, waardoor u makkelijker zaken kunt doen, en meer kansen uw kant op komen.

Middels onze unieke aanpak voor PR, gedreven door onze achtergrond in online reputatiemanagement, bouwen wij effectief en efficiënt aan uw PR-strategie en aan het imago van uw organisatie. Uw nieuwsuitingen bereiken via de (vak)media rechtstreeks uw doelgroep, en door onze online strategie blijven deze berichten langdurig vindbaar voor uw doelgroep, terwijl de berichten ondertussen bijdragen aan uw imago. Onze combinatie van nieuwsberichten, achtergrondartikelen en profielen zorgt voor een sterk (online) imago. Dit sterke imago helpt u weer bij toekomstige relaties en media-contacten.

Media, Achtergronden & Profielen

Voor een zo groot, en relevant, mogelijk bereik identificeren wij de mogelijkheden voor publicitaire aandacht en benaderen wij de relevante media. Dit kan in de vorm van een persbericht, maar ook in de vorm van een uitnodiging voor een gesprek over een interessant project. Hierbij focussen we op een nieuwswaardige boodschap, pakkend en correct opgeschreven, aan de juiste journalisten toegestuurd, op een dergelijke wijze dat zij het ook daadwerkelijk lezen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet.

Doordat wij bovenstaande werkzaamheden combineren met door ons geschreven en bemiddelde plaatsingen in de vorm van achtergrondartikelen en bedrijfsprofielen kunnen alle (potentiële) relaties, andere stakeholders en mediacontacten voor hun informatie terugvallen op deze publicaties

PR: bouwsteen voor uw online imago

Goede PR is zeer belangrijk voor het imago en daarmee het succes van een onderneming of professional. Doordat nieuws- en persberichten altijd online blijven staan is het nieuws van vandaag de volgende dag, het volgende jaar, of later, nog steeds relevant. Bij ieder bericht is het belangrijk na te denken over de impact hiervan op het (online) imago van een onderneming, bestuurder of merknaam. Sommige berichten wilt u sterk en blijvend onder de aandacht brengen, van anderen wilt u wellicht dat ze nu goed gelezen worden, maar later niet meer en van weer anderen (negatieve berichten) wilt u dat helemaal niemand ze meer zal lezen.

Daarnaast helpen we uw berichten via kanalen als LinkedIn en Google Posts direct onder de aandacht te brengen van uw potentiële klanten en andere relaties.

 

Online Impact Optimaliseren

Bij het zoeken van de publiciteit houden wij steeds nadrukkelijk de online impact van deze media in ogenschouw.  Onze aanpak hierin is uniek in Nederland.

Door ons krachtige netwerk, in combinatie met onze kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie, kunnen wij u uitstekend voorzien van kwalitatieve en impactvolle berichtgeving over uw bedrijf. Berichtgeving die niet alleen in eerste instantie bij de doelgroep terechtkomt (primair bereik), maar ook maanden of jaren later nog door de doelgroep gevonden kunnen worden.  Dit bereiken wij door een unieke mix van specialismen, die u nergens anders vindt.

Crisiscommunicatie en het online imago

Een crisissituatie kan een langdurige online impact hebben op het imago van een organisatie. Zowel in de voorbereidende als actieve fase staan wij organisaties bij in het online aspect van de externe communicatie, steeds als partners van de eigen of externe communicatie-afdeling. Door de juiste aandacht te geven aan de online communicatie kan de negatieve lange-termijn (maanden-jaren) impact van crisissituaties sterk verminderd worden. Wij werken samen met verschillende experts op het gebied van woordvoering, training en crisiscommunicatie. Zowel voor offline én online hebben wij daarom de juiste aanpak voor u in huis.

Online PR via MediaMaze betekent:

Meer Klanten en Partners

Door regelmatige media-aandacht wordt er door potentiële relaties aan u gedacht. U wordt vaker benaderd door mogelijke klanten en samenwerkingspartners.

Kennis van Online

Door onze unieke werkwijze en ervaring heeft de publiciteit een maximaal effect op het (online) imago van uw bedrijf, met alle voordelen van dien.

Positief Sneeuwbaleffect

Uw bedrijf komt in een positieve flow van media-aandacht, waarbij publicaties weer leiden tot nieuwe publicaties en meer vertrouwen vanuit de media.

Basis van Vertrouwen

Nieuwe relaties hebben, op basis van de berichtgeving, meer vertrouwen in uw bedrijf, dan zonder de berichtgeving het geval geweest zou zijn. Dit helpt de samenwerking tijdens de beginfase.

Makkelijker Contacten Leggen

Doordat er veel, en goede, informatie over u en uw bedrijf te vinden is online, hebt u geen introductie meer nodig. U kunt er op vertrouwen dat u wordt ‘gegoogeld’ en dit positief voor u uitpakt.

Neem contact met ons op

Graag bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden voor een online PR, en/of crisiscommunicatiestrategie voor u, of uw bedrijf.


Of gebruik onderstaand formulier