skip to Main Content

Online Reputatiemanagement

Laat uw reputatie nooit aan het toeval over

Zijn er zoekresultaten in Google over u, of uw bedrijf, die geen goed, of zelfs een negatief beeld van u of uw organisatie geven? MediaMaze kan u helpen bij het sturen van de online reputatie, middels ‘online reputatiemanagement’.

Door middel van gerichte online PR, specialistische SEO-technieken, een breed netwerk van webmasters, specialistische juridische kennis en zeer uitgebreide ervaring bereiken wij de beste resultaten met online reputatiemanagement binnen de zoekmachines Google en Bing. Hierbij focussen wij niet alleen op herstel van de reputatie, maar mikken wij er tegelijkertijd ook op u nieuwe klanten of contacten te bezorgen middels gerichte online publiciteit en een sterk online imago. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

ONLINE PR

Middels online PR zorgen wij voor nieuwe berichtgeving over u, of uw bedrijf. Hiervoor stellen wij achtergrondartikelen, profielen en persberichten op, die door ons effectief verspreid worden.

Wij merken altijd dat bedrijven meer te melden hebben dan zij zelf denken. Naast het gebruikelijke bedrijfsnieuws (zoals nieuwe projecten, samenwerkingen of mijlpalen) kan er met opinieartikelen en interviews de publiciteit gezocht worden. Natuurlijk is niet alles geschikt voor publicatie in een landelijk dagblad, maar veel nieuws is wel relevant voor vakbladen en lokale/regionale (online) media. Daarnaast zijn wij ‘nieuwsmakers’; samen met u gaan we op zoek naar ontwikkelingen in de markten waarin u actief bent, en berichten hierover namens u of uw bedrijf.

Media Maze Web Icons 13
Media Maze Web Icons 14

SPECIALISTISCHE SEO

Door in iedere uiting rekening te houden met de vooraf bepaalde doelstellingen, kunnen wij ieder artikel, ieder profiel en ieder nieuwsbericht zo inrichten dat het maximaal bijdraagt aan de verbetering van de online reputatie. Dit kan doordat de pagina’s een directe positieve impact hebben op de zoekresultaten, maar ook indirect middels het doorgeven van linkwaarde en het versterken, of juist verzwakken van de semantische verbanden met andere publicaties.

BREED NETWERK

Wij hebben in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd binnen de Nederlandstalige online wereld. Hierdoor zijn wij bij uitstek in staat om interview, achtergrondartikelen en nieuwsberichten geplaatst te krijgen op relevante websites. En wel op een dusdanige manier dat de berichten optimaal kunnen ranken of linkwaarde doorgeven aan andere berichten.

Media Maze Web Icons 15
Media Maze Web Icons 16

JURIDISCHE KENNIS

Wij hebben uitgebreide kennis van de juridische procedures inzake het ‘vergeetrecht’ voor zoekmachines en onrechtmatige reviews. Wij deden reeds voor honderden klanten met succes een beroep op dit recht om vergeten te worden. In Nederland voerden wij, tot aan de rechtbank toe, verschillende procedures om het vergeetrecht te bekrachtigen en werden reeds meermaals door de rechtbanken in het gelijk gesteld.

Door deze juridische kennis te combineren met bovengenoemde werkzaamheden kunnen wij, als geen ander een multidisciplinaire aanpak voorstellen om uw zoekresultaten verbeteren.

ONLINE REPUTATIEMANAGEMENT VIA MEDIAMAZE BETEKENT:

Discretie

Wij betrachten uiterste discretie met betrekking tot onze opdrachtgevers. Daarnaast structureren wij onze werkzaamheden zodanig dat het voor buitenstaanders niet eenvoudig zichtbaar is dat er aan de online reputatie gewerkt is.

ONLINE REPUTATIEMANAGEMENT VIA MEDIAMAZE BETEKENT:

Kantoor Meetingroom
Kantoor Voorkant

Maximale Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met online reputatiemanagement en focussen ons bedrijf volledig op online beeldvorming en PR. Daardoor bent u verzekerd van de maximale expertise en kwaliteit van dienstverlening.

Meervoudig Resultaat

Door onze aanpak focussen we niet alleen op het oplossen van het probleem omtrent het online imago, maar werken wij tegelijkertijd aan positieve publiciteit en naamsbekendheid. Zo heeft u dubbel profijt van onze werkzaamheden.

Kantoor Lobby 2
Back To Top